Icoon telefoon Bel ons
  • Icoon telefoon 088 - 5753295
  • Icoon envelop [javascript protected email address]

Regio-bijeenkomst cliëntenraden De Graafschap met Jan Andriessen


Op woensdagavond 7 november kwamen de cliëntenraden vanuit regio De Graafschap bij elkaar in het dorpscentrum van Vorden. 
Regiodirecteur Jan Andriessen was er voor de eerste keer bij, zo ook de net gestarte manager Martijn Wijnhoud. 

Jan Andriessen vertelde over ontwikkelingen in De Graafschap zoals de nieuwbouw in Zutphen en het verbouwen van het regiokantoor ‘de Boterfabriek’, de informatie werd aangevuld door Jacqueline van Brink (manager). Gertjan Witkamp (manager) vertelde over de klankbordgroep van cliënten en verwanten voor de nieuwbouw en over een boekje -met picto’s- met huisregels onder andere m.b.t. het gebruik van mobiele telefoons en roken. Het boekje is samen met cliëntenraad De Graafschap Werken gemaakt.

Cliënten stelden vragen aan Jan Andriessen die direct beantwoord werden.
Verder hebben de cliëntenraden verteld waar zij het afgelopen jaar mee bezig zijn geweest, wat ze bereikt hebben en waar ze trots op zijn.

Daarnaast is gesproken over de nachtzorg, hoe is die geregeld en zijn de cliënten tevreden daarover? De cliënten vertelden dat ze weten waar en op welke manier ze ’s nachts hulp kunnen vragen en dat ze over het algemeen tevreden hierover zijn.

Over het vervoer vertelden de leden van cliëntenraden dat het nu beter gaat en dat de klachten minder zijn dan vorig jaar. Dat was goed om te horen, dat is o.a. bereikt doordat de cliëntenraden vorig jaar aan de bel hebben getrokken. Een mooie afsluiting van de avond!

Freeke Claessens
Ambtelijk secretaris cliënten- en verwantenraden

Regiobijeenkomst clientenraden De Graafschap

Terug naar nieuwsoverzicht