Icoon telefoon Bel ons
  • Icoon telefoon 088 - 5753295
  • Icoon envelop [javascript protected email address]

Medezeggenschap ontmoette elkaar in Wilp


De cliëntenraden en de verwantenraden van Zozijn kwamen zaterdag 3 september samen in Wilp.
​​​​​​​Door corona kon de jaarlijkse bijeenkomst van de Medezeggenschap de afgelopen twee jaar niet doorgaan. Nu mocht het weer. Wat fijn om elkaar weer te zien! Ook managers, directeuren, bestuurders en leden van de Raad van Toezicht waren erbij. Een mooie bijeenkomst om elkaar weer te ontmoeten en de medezeggenschap te vieren.


Eerst een officieel momentje met de ondertekening van de Medezeggenschapsregeling. Hennie Bannink (voorzitter CCR), Wim Bakker (voorzitter CVR) en de beide bestuurders, Peter Vriesema en Marcel Wijnands zette hun handtekening onder de samenwerkingsovereenkomst. Natuurlijk werken we al een tijd volgens de nieuwe wet en nieuwe afspraken, maar van een officieel moment was het (door corona) nog niet gekomen.

De beide voorzitters van de CCR en de CVR en Anita Wolters, technisch voorzitter van de CCR, kregen van Peter Vriesema een bloemetje voor hun inzet voor de medezeggenschap sinds 2012, het jaar waarin de huidige structuur van de medezeggenschap van start ging.

Met een vrolijke noot van DoReMichiel werd het helemaal gezellig. Meezingen of een verzoeknummer aanvragen; het was allemaal mogelijk.

​​​​​​​​​​​Volgens traditie was het weer smullen van een stamppottenbuffet en met een heerlijk schepijsje van een echte ijscokar werd de avond afgesloten. Ook de cliënten van de Lathmer konden een ijsje halen. Zo was het feest voor iedereen!Terug naar nieuwsoverzicht