Icoon telefoon Bel ons
  • Icoon telefoon 088 - 5753295
  • Icoon envelop [javascript protected email address]

Feestavond voor medezeggenschapsraden


De cliëntenraden en de verwantenraden van Zozijn kwamen donderdag 7 september samen in Wilp. Wat was het fijn om elkaar weer te zien!

Ook managers, directeuren, bestuurders en leden van de Raad van Toezicht waren erbij. Een mooie bijeenkomst om elkaar weer te ontmoeten en de medezeggenschap te vieren.

De avond werd geopend met enkele toespraken. Hennie Bannink (voorzitter CCR) en Wim Bakker (voorzitter CVR) heetten de aanwezigen hartelijk welkom. Ook Marcel Wijnands hield een korte toespraak waarin hij de raden bedankte voor hun betrokkenheid. Daarna was het tijd voor Evelien van Wingerden om zich voor te stellen als adviseur medezeggenschap.

Na de officiële opening was het tijd om het buffet te openen. Dit jaar was er een uitgebreid buffet met Chinees. Als toetje stond de ijscokar er weer. Wat een genot met deze hoge temperaturen. Alle bewoners van de Lathmer mochten ook langs komen voor een heerlijk ijsje.

Zanger Casper zorgde voor de muzikale ondersteuning. Er werd volop gezongen en gedanst.Het was een geslaagde avond. Op naar volgend jaar!


Terug naar nieuwsoverzicht