Icoon telefoon Bel ons
  • Icoon telefoon 088 - 5753295
  • Icoon envelop [javascript protected email address]

Bijzondere vakantieplek in Spanje voor mensen met een verstandelijke beperking


Marissa (31) heeft een verstandelijke beperking. Ze heeft 12 jaar in een woonvorm gewoond. Een jaar geleden is zij samen met haar familie naar Spanje vertrokken waar ze in de buurt van Alicante een vakantieplek hebben gecreëerd voor mensen met een verstandelijke beperking.
Marissa is o.a. gastvrouw en 'begeleider'.

Het is een kleinschalige accommodatie voor individuele vakanties. Mensen met een (lichte) verstandelijke beperking kunnen alleen of met iemand die ze zelf kiezen vakantie vieren in een rustige, veilige omgeving met veel persoonlijke aandacht. Er is een prachtige ruime kamer met een hemelbed en een eigen badkamer en-suite beschikbaar om in te verblijven.
"We stemmen de vakantie helemaal af op de wensen van onze gasten".

Daarnaast kunnen ook gezinnen ontvangen worden met een kind met een (lichte) verstandelijke beperking. Er is een ruim appartement beschikbaar voor maximaal 6 personen.
"Als de rest van het gezin iets wil doen zonder het kind met de verstandelijke beperking, dan maken wij het met hem/haar gezellig".

Ook een woongroep kan samen met een aantal eigen begeleiders vakantie bij ons komen vieren.
Optimaal voor groepen tot maximaal 6 personen. Is de groep groter dan is er in overleg een extra appartement beschikbaar voor 5-6 personen.


Meer informatie is te vinden op : www.vakantiebijmarissa.com.


Terug naar nieuwsoverzicht